Kompanija OMIS je jedan od vodećih ukrajinskih proizvođača i dobavljača unutrašnjih vrata i kao takav nudi kombinovani portfolio proizvoda koji odgovara širokom spektru specifikacija i budžeta.

Fabrika počinje sa radom 2001. godine i od tada do danas se razvila u stabilnu proizvodnu kompaniju sa distributivnom mrežom koja pokriva sve regione, kako u zemlji tako i u inostranstvu. OMIS je kompanija sertifikovana ISO 9001 standardom. Marka vrata OMIS predstavlja kombinaciju stila, modernog dizajna, kvaliteta i konkurentnih cena.

Osnovni elementi poslovne filozofije su:

  • Uvođenje novih naprednih tehnologija

  • Razvijanje novih proizvodnih programa

  • Širenje asortimana proizvoda

  • Pronalaženje novih partnera

  • Poboljšanje infrastrukture

RAM – INTERNATIONAL export-import je preduzeće osnovano 1996 godine, i od svog nastanka bavi se uspešno unutrašnjom i spoljnom trgovinom. Od 2016 godine preduzeće RAM – INTERNATIONAL je ekskluzivni zastupnik za teritoriju EX Jugoslavije dve najveće ukrajinske kompanije za proizvodnju sigurnosnih vrata „ABWEHR – Ukrajina“, i unutrašnjih vrata „OMIS – Ukrajina“.

Iznećemo i jedan Vama interesantan podatak, a to je da kompanija „OMIS“ poseduje proizvodni kapacitet od 600 komada unutrašnjih vrata na sat, odnosno 220.000 komada mesečno, ili preko 2.000.000 kom prodatih vrata izuzetnog kvaliteta godišnje.

Svakim danom se trudimo da budemo pouzdaniji, odgovorniji, inovativniji i tako se pozicioniramo na što boljem mestu na tržištu.

Vrata naše kompanije su uvek otvorena za partnerstvo.